Rejse et Helt År?? Øøøøhhh NEJ! Men jo!

Min første tanke vej helt klart nej! Ingen Venner …..Æææhh er det muligt? Men så begyndte mine forældre at snakke meget om det. Jeg havde mange forskellige meninger om “World Tour Thau”. Men her til sidst var det fint nok at vi tog ud på den store rejse!

Men hvad med Vennerne? Hvad sker der med dem? Glemmer de mig?  Jeg kommer til at savne mine venner utrolig meget …Hvis de er der, når jeg kommer tilbage.

Det har føltes meget underligt og mærkeligt det der med REJSEN!! Men det føles fantastisk nu når jeg har fløjet første gang på rejsen. Det føles som om man er helt fri og jeg kommer til at opleve mange spændende ting.

Kattene kommer jeg også til at savne. Det har været vildt svært at få dem ud til Dragør ved min mormor og morfar. Killingerne peb skrækkelig meget men faldt til ro og det samme gjorde de andre katte.

Men hvad med skolen? Kommer jeg bagud? Hvordan kan jeg lære? Har jeg spurgt mine forældre om. Jeg kommer til at lære meget om nogle specielle fag fx: Natur & Teknik, Geografi, Kristendom, Religion, Engelsk mm. så kommer jeg også til at blive undervist af Oscar og mine forældre I fx: Matematik og Dansk. Jeg har også taget ekstra hæfter med til bl.a. Matematik, Dansk, Natur & Teknik og Engelsk. Jeg har også aftaler med lærere om præsentationer over skype :-).

Der er heller ikke meget plads I sådan en rygsæk som der helst ikke skal være mere end 11 kilo i så det er ikke ligefrem et segboard man skal have med på rejsen det har været meget besværligt og stressende det med begrænset plads. Men der skal altid være plads til badeshorts så dem har jeg 3 af med.

Author: Malthe Thau

2 thoughts on “Rejse et Helt År?? Øøøøhhh NEJ! Men jo!

  1. Hej Per og resten af familien, modigt gjort, håber at i får en fantastisk tid sammen, samt en masse oplevelser som I kan se tilbage på når i kommer op i min alder.
    Så pas på jer selv og hinanden ????? Venlig hilsen
    Preben Gaardsøe

Comments are closed.