Farvel og på gensyn

Så kom dagen hvor vi tog I lufthavnen og satte os ombord I det første af mange fly på vejen rundt om Jorden. Det føles fantastisk at tage af sted. Efter flere måneders forberedelser er vi endeligt på vej ud på vores eventyr, vores opdagelsesrejse - 12 måneder sammen med alle tre børn og min hustru.

Neel har fået orlov fra Nordea, Oscar tager sig et sabatår efter en veloverstået 9 klasses eksamen, Nicolai og Malthe har sagt farvel til klassen og skal gå i hjemmeskole undervejs og jeg har sagt farvel til Dagrofa og alle min gode kolleger. Vi har solgt Neel bil, afleveret min bil, tømt huset og lejet det ud, opsagt alle abonnementer og medlemskaber, solgt husets 7 computere og købt nye små tablets med tastatur. Alt derhjemme er sorteret og lagt i flyttekasser. Man kan vel godt sige, at vi har ryddet op i vores liv på mange måder; både fysisk og mentalt.

På det fysiske plan er alt hvad vi skal bruge det næste år er pakket ned i 5 rygsække, som hver især selv kan bære. Det har i sig selv været noget af en prioritering - 3 eller 4 t-shirts? Snorkel og maske? Drone? En eller to negleklippere? Sovepose eller lagenpose? Telt? Regntøj? Medicinskabet? Hvor mange ladere? Skolebøger? Men det lykkedes.

På det mentale plan er der mange ubekendte. Der er ikke noget skoleskema, vi ved ikke hvor vi skal bo og så vil børnene nok tilføje at vi heller ikke ved hvornår vi har internetforbindelse. Vi har vi en tanke om hvad vi skal I de næste 12 måneder, men det meste af vores tid er åben. Åben for at opleve verden, kulturer, mennesker og hvad vi møder på vores vej. Det er meget anderledes end den hverdag vi kender.

Der har været mange følelser i familien de seneste måneder - der er et eventyr foran, men vi siger også farvel og på gensyn til et dejligt liv i Hareskovby med mange gode venner og familie som vi holder meget af at være sammen med. Vi siger farvel til det kendte og faste rytmer og goddag til en verden af muligheder. Det kan godt være hårdt og lidt vemodigt samtidigt med at det er fantastisk. Jeg er dog ret sikker på at det fantastiske meget hurtigt taget over.

For mig er det en verden af muligheder og frihed som jeg glæder mig til at udforske sammen med min dejlige hustru og vores tre børn. Første afgang er fra København til Grækenland hvor vi skal sejle de næste 4 uger.

Author: Per Thau

21 thoughts on “Farvel og på gensyn

 1. Rigtig god tur til dig og din familie, Per. Vil følge med og blive inspireret
  🙂 kh Hanne

 2. Det er fantastisk, at I er ved take-off nu! Ha’ en fantastisk tur, oplevelse og rejse for livet.

  1. Tak. Lige er vi startet med din Nevø og to af andres venner ombord på vores sejlskib i Grækenland. Vinden er med os so far og vi har godt vejr 🙂

 3. …… At rejse er at leve !

  Ønsker Jer de bedste oplevelser. På glædeligt gensyn.

  /Lars

 4. Rigtig god tur til jer alle. Respekt for I griber chancen og tager afsted i det blå. Jeg er sikker på at der venter mange oplevelser og udfordringer som vi være med til at forme de unge og revitalisere de “gamle”. Glæder mig til at følge jeres tur…

 5. Fantastisk initiativ. Kig forbi 2 unilever ex kollegaer når I kommer forbi Singapore. Vi har en masse tips til Asien efter 10 år i Singapore

  1. Hej Susanne
   Det lyder super hyggeligt. Vi kommer til Hong Kong og p.t. Filipinerne, men jeg er ikke sikker på at vi når forbi Singapore, men jeg skriver hvis vi kommer forbi.

 6. Per, jeg kom helt tilfældigvis forbi din post på LinkedIn. Hvor er det en fed beslutning I har taget som familie. Hvis I ligger vejen forbi Nepal, så send mig endelig en mail, og jeg skal gøre hvad jeg kan for at hjælpe jer med råd og insider tips og en kop kaffe i Kathmandu :). rene@changing-stories.org. Ha’ et fantastisk år!

  1. Hej Rene. Tak for det.P.t. er Nepal ikke på planen, men det er en fleksibel opdagelsesrejse, så det vil vi absolut have in mente hvis vejen fører os forbi. Tak. Per

 7. Rigtig god tur. Håber det bliver alt det i har håbet og drømt om. Bon voyage :o)

 8. Hej fam Thau – med ønsket om en fuldkommen fantastisk tur – virkelig en grænseoverskridende men samtidig enesteånde oplevelse

 9. Hej Per
  Igen rigtig god tur, jeg glæder mig til at følge jer og alle de fantastiske oplevelser der venter forude.

 10. Kære alle fem – ønsker jer gode spændende oplevelser på jeres videre færd ud i den vide verden. Følger jer hver dag i tankerne. Knus Aage og farmor

Comments are closed.