New York Supermarket Video

Supermarkeder: Når man er I New York er en del af oplevelsen at gå ind i de fantastiske supermarkeder, som tilbyder de lækreste råvarer og masser af convenience. Vi har nu boet i 5 dage ved siden af Westside Market og har været flittige kunder i butikken der har åbent 24 timer i døgnet. Her er en video fra kl 0600 i morges der viser rundt for de nørdede, der vil følge med i det.
Specialbutikker: New York er byen hvor det bugner med Flag Ship Stores for alle de kendte og store kæder, men det er også bemærkelsesværdigt at det er udstillingsvinduer for de store og dem som er dygtige til omnichannel, mens andre typer af butikker døer ud. Vi har fx. oplevet at de store legetøjsbutikker er forsvundet. Nicolai have fundet en liste over de 4 største legetøjsbutikker i New York, som var tre år gammel. vi har nu været rundt på de 4 adresser og det bemærkelsesværdige er at ingen af dem er her mere tre år efter at listen blev lavet. Legetøj er flytte online og der er kun mindre legetøjsbutikker tilbage. Til gengæld er der Apple og Microsoft butikker der tiltrækker børnene som de nye legetøjsbutikker. Online spiser sig også ind på dagligvarer, men det går langsomt lige som i Danmark. Amazon.com er også til stede med Amzon Fresh, der kan levere til døren i løbet af få timer. Og når man vil af med emballagen stiller man den blot ud på gaden og så henter de den igen. Men mange af supermarkederne har også en god gammeldags leveringsservice og med den store grad af convenience er der ikke et stort marked for online dagligvarer endnu.

Author: Per Thau