Skyllet op på stranden

Der var en lille paradis ø i nærheden af hvor vi havde kastet anker. Der var kokospalmer over alt på øen og der lå knuste døde koraler på hele stranden. Vi havde besluttet at vi ville tage en tur ind til den. Der var ingen havn, så vi tog gummibåden derind. Vi skulle egentligt kun gå en lille tur af hensyn til Malthes forstuvede tå, men vi endte med at gå hele øen rundt. Vi havde hørt at der var mange giftige muslinger, så vi tog klipklapper på.
Undervejs på turen så vi omkring 3-4 bosteder og nogle hunde som fulgte med os. Vi fandt en masse flotte muslinger og jeg fandt en kæmpe orange konkylie. Vi tog selvfølgelig konkylien med tilbage, hvor vi begyndte at rense den, så den lugter mindre.
Bagefter vi sejlede ind på hovedøen for at tage ind til den lokale muslingebutik, hvor vi havde købt nogle ting. Efter Fransk Polynesien har vi et mellemstop i New Zealand, hvor man ikke kan tage konkylier med videre uden bevis på at den er fra et andet land. Så vi fik ejeren af Muslingebutikken til at skrive en kvittering, så vi kan tage den med hjem til Danmark.
Vi krydser fingre får, at vi kan tage den med hjem.
[Image] [Image] [Image] [Image]

Author: Nicolai Thau