Trampolin Park

Jeg havde glædet mig hele turen til at komme til en trampolinpark og derfor blev jeg så glad, da min mor fortalte at hun havde fundet en trampolinpark. Først skulle vi dog på et museum og jeg kunne slet ikke koncentrere mig.

Da vi endelig var færdige, kørte vi hen til trampolinparken. Vi skulle underskrive alt muligt om, at vi selv betaler hvis man kommer til skade. Det er fordi at i USA er der en lov om, at hvis man kommer til skade på en andens grund har de ansvaret. Vi skulle underskrive selv, hvis man bare skulle kigge på.

Nu havde vi underskrevet, og var klar til at hoppe. Jeg startede med at løbe hen til en trampolin og hoppede ned i pomfritgraven, det var megasjovt. Vi prøvede også noget, hvor man skulle gå ud på en slags skumplanke, hvor der var en pomfritgrav nedenunder. Der skulle vi slå hinanden ned med nogle lange puder.

Der var også et sted med nogle basketkurve med trampoliner under. Vi mødte også nogle nye mennesker fra USA som jeg kunne næsten ikke forstå og jeg kunne se på min bror at jeg ikke var den eneste. Senere prøvede vi også en gynge, hvor man skulle holde fast med hænderne oppe fra et højt sted hvor man kunne svinge sig ned og så slippe.

Vi hoppede i flere timer, men så sagde vores mor, at vi skulle finde et hotel. Jeg sad og snakkede om hvor sjovt det havde være.  Det kan helt klart anbefales.

 

Author: Malthe Thau