Det Hvide Hus

Det Hvide Hus

 

Jeg var meget spændt, da vi om morgenen vågnede og skulle til Det Hvide Hus. Vi startede med at cykle hen til Det Hvide Hus. Der var masse sikkerhedstelte med mange Secret Service vagter med våben som mashine gun og normale pistoler. Der var også en masse vagthunde, der gik rundt ved teltene. Da vi var kommet ind i Det Hvide Hus, skulle vi på en selvguidet tur. Der var mange flotte rum vi skulle se.  Vi startede med at komme ind i en flot reception og vi gik videre ned ad en gang med en hel masse billeder af præsident Trump og nogle andre mennesker, som jeg ikke kender.

Bagefter kom vi ind i et andet rum med nogle flere billeder og et skilt med alle USA’s præsidenters underskrifter, der var også en statue af Abraham Lincoln. Derefter gik vi ind i et rum med nogle flere små statuer og nogle afspærringer, hvor man kunne se ind til biblioteket og porcelænsrummet. Der var virkelig mange bøger og mange flotter porcelænstallerkner. De havde også deres egen biograf med 46 sæder.

Vi gik videre op ad trappen hent til et enormt flot rum med en masse flotte lysekroner og guld gardiner. En mand fortalte at det tidligere var blevet brugt som vaskerum. I dag holdes der ceremonier og pressekonferencer.  Da John F. Kennedy døde lå han der i sin kiste, hvor der var givet ordre til at hænge sorte gardiner op i stedet for guldgardiner.

Efter den oplevelse gik vi videre hen til et andet rum. På vejen så vi den store røde løber, som er til når der kommer fornemme gæster. Efter det kom vi ind i Green Room, hvor der var den flotteste udsigt til springvandet med blomster rundt om med Washington Monument. The Green Room bliver nu brugt til receptioner. Der var 3 forskellige rum fra East Room til State Dining Room The Green Room, The Blue Room og The Red Room.

Author: Malthe Thau