Min 14 års fødselsdag i Australien

Efter nogle fantastiske dage i Grampiens nationalpark (se Oscar artikel) kørte vi videre for at finde et sted at ovetnattes. Der var optaget på alle hoteller i nærheden, fordi der var påskeferie, så vi skulle køre hele vejen til Melbourne. Uheldigvis var motorvejen lukket på grund af et trafikuheld så vi skulle køre en omvej på to timer. Efter tre timer ankom vi til et midlertidigt hotel, med godt wi-fi og med godt wi-fi mener jeg at man kan spille Fortnite på de laveste indstillinger, hvor man stadig lacker, hvis man drejer for hurtigt rundt. Vi blev der i en 2 dage og nupsede mange påskeæg fra receptionen-de havde en skål stående fremme.

Grampians national park

Næste dag kom vi til det hotel, hvor jeg skulle holde min fødselsdag – der var to dage til. På hotelet var der 2 pools en iskold og en rimelig stor opvarmet pool som var 2 meter dyb og 7 meter lang-det var den vi brugte pool tiden i. Neel havde lavet en skattejagt, vi startede med at få en seddel hvor der stod en lede tråd til hvor vi skulle lede. Vi gik rundt og ledte og fandt omkring 10 sedler med lidt hjælp, tilsidst fandt vi 3 poser slik bag sofaen. Senere den dag fik vi et stor chokoladeæg.

På påskeskattejagt

Tiden var gået hurtigt og nu var det min fødselsdag, vi skulle flyve dagen efter min fødselsdag. Der blev sunget for mig om morgen og vi spiste pandekager med frosne bær. Jeg pakkede gaver ud: sports ur, Deo, tøj og et par andre ting. Læste de beskeder hjemmefra-tak til dem, det var dejligt at få en besked hjemmefra. Efter gaveudpakningen hyggede vi ind til 1-tiden, hvor vi tog ud i byen for at køre gokart.

Alle kørte 3X10 minutter undtagen mor hun kørte kun 10 min. Oscar og Per havde prøvet at køre gokart får, så de var lidt hurtigere. Man sad i en lille slags bil med to pedaler-en bremse og speeder og man var selvfølgelig spændt fast. Der var en indendørs bane på cirka 400 meter med 8 sving.  Det var virkeligt sjovt at køre gokart og det vil jeg gerne prøve igen.  Der var også en spillehal som vi kiggede lidt på.

Fødselsdags Go Kart i Melbourne

Bagefter gokartturene laser taggede vi på det samme sted. De havde en kæmpe arena på 2 etager hvor der var dramatisk musik, mangefarvet lys og ting man kan gemme sig bag. Vi laser taggede i et kvarter. Man løb rundt og skød hinanden og når men blev skudt gik der 7 sekunder får man levede op igen. Vi spillede alle mod alle, for der var kun os fem-det var virkeligt sjovt. Efter laser tag tog vi hjem og så Avatar-filmen imens vi spiste is og hyggede os. Morgen efter skulle vi tjekke ud, men inden vi tjekkede ud, spiste vi æble kage. Vi kørte til lufthavnen og fløj til Sydney, hvor vi skulle være en dag inden vi fløj til Fransk Polynesien.

Parat til et hæsblæsende laser game på to etager

Author: Nicolai Thau