Familien Timmer

Det hele startede da vi var på Heron Island og mødte denne fantastiske australske familie som havde børn på vores alder og samme interesser som os. Så dem snorklede og badede vi med. Efter Heron Island (som Nicolai har skrevet om) tog vi til Sunshine Coast, hvor de kom forbi og besøgte os. Ved Sunshine Coast tog Reuben (ham på min alder), hans søster og jeg til gymnastik, fordi de kendte et godt sted og det var mega sjovt. Om aftenen spiste vi kylling i karry og fik en dansk dessert.

Efter Sunshine Coast tog vi ud og til dem i St George (deres hjemby). Det var en lang køretur (6 timer) så vi så en masse døde kænguruer og andre dyr på vejen, fordi det var ude på landet. Da vi var ankommet til St George, kørte vi igennem den lille by til deres hus lidt ude fra byen. Det var et fantastisk hus de havde og det var også rimeligt stort, men bedst af alt havde de en helt ekstrem god trampolin og de havde også en anden en (stadig bedre end normalt) og de havde en hel utrolig grund med både en pool, racerbane, deres egen legeplads og et par kæmpe garager. Deres grund var nemlig 24.000 m2 for det var virkelig billigt så langt væk fra kysten. Den dag vi var ankommet, blev vi bare og slappede af og hoppede på trampolin osv.

Den næste dag tog vi ud til det årlige racerløb med nogle racerfjedred offroad biler. Banen var bare et øde sted uden græs, med en masse støv, et par bakker og hop. Der hvor vi stod var der et kæmpe hop, hvor man fik en masse fart på og efter det var det et andet lidt mindre hop, hvor man fløj over på grund af farten, så der lettede de rimelig højt og længe.

Efter racerløbet tog vi hen til en helt kolossal bomuldsfarm, hvor vi fik lov til at køre i den vildt seje bomuldsmaskine, som var enorm effektiv og manden i den fortalte, at de baller den lavede, vejede omkring 2 ton og man kunne se at den bare tog bomulden af planterne og rullede det til kæmpe baller. Efter vi havde set det, hoppede vi rundt på ballerne og fra balle til balle. Efter vi havde set bomuld og racerløb to vi ned til floden og kneeboardede, wakeboardede og badede.

 

 

Dagen efter tog vi i kirke, som var helt anderledes end i Danmark. Her sang man nemlig mere moderne sange og sange om at gud var den, der elskede mest. Efter kirken var der kage og te inden man tog videre. Derefter tog vi hjem til dem igen og lejede nerfkrig og kørte på motorbikes. Det var helt vildt sjovt at køre på motorbike, for man kunne køre sindssygt hurtigt og de havde også en lille bane med hop, bakker og alt muligt andet. Da vi var færdige med det, tog vi ud til floden og wakeboardede og roede kajak igen. Om aftenen viste Esther (Reubens søster) en præsentation hun havde lavet om Danmark og der var faktisk nogle af tingene jeg ikke vidste.

Den tredje og sidste dag tog vi på en lille cafe, fik en milkshake og ved siden af lå der en butik med nogle vildt flotte emuæg, hvor de havde skrabet nogle af lagene af, så det så vildt flot ud med og uden lys i. Bagefter tog vi tilbage og sagde farvel både til familien Timmer og de andre vi havde mødt i St George.

 

 

Author: Malthe Thau

1 thought on “Familien Timmer

  1. Sikke et flot indlæg. Spændende at læse om jeres oplevelser.
    Det har været sjovt at møde nogle på jeres egen alder.
    Ha det godt og pas godt på jer selv. Vi savner jeri.
    Knus farmor

Comments are closed.