Sejlads på Dignity med gode venner

De første 2½ uge af vores sejltur i Grækenland har vi tilbragt sammen med gode venner. Det har været super hyggeligt og sjovt og er en dejlig måde at tilbringe en ferie sammen på. Den første uge havde vi tre af Oscars venner med. Fire 16 årige, en 13 årig og en 10 årig. Så er der gang I den ombord. Det var en super uge. Se Oscars video. Anden uge fulgtes vi med vores gode venner fra Hareskovby, Peter, Janne, Oscar og Sofie der havde lejet en båd med en græsk skipper. Også en rigtig hyggelig uge i godt selskab. Vi fik sejlet, badet, stået på SUP og hygget godt. Her til fælles spisning ombord på vores gode skib, Dignity. Et af højdepunkterne var da vi havde Sofie og Oscar med ombord på en sejlads og vores Oscar bagte pandekager i krab sø med 25% krængning og kom op og serverede dem med en græsk version af Nutella. Den tredje uge sejlede vi sammen med nogle gode venner, som vi mødte hernede sidste år. Rasmus, Mona, August og Emil. Vi havde kun et par dage sammen inden de skulle hjem, men vi fik leget, badet, spist og hygget meget I de dage. Tak for nogle gode dage med hop fra klipper, wakeboarding og hyggeligt selskab.

Author: Per Thau